top of page

Creació

Al llarg d’aquests dotze anys el festival ha col·laborat en la creació  de  diferents  espectacles.  Volem que el Festival de Llegendes de Catalunya sigui una oportunitat per connectar les llegendes i les històries del  país amb la nostra contemporaneïtat, seguint criteris de qualitat i innovació. El festival ha de desenvolupar una línia pròpia pel que fa a les propostes que posi en el centre la relació de les històries amb la nostra realitat, facilitant la creació d’obres que connectin l’arrel i els llenguatges més contemporanis.

Continuem col·laborant i enfortint els lligams amb Fira Mediterrània. Creiem que un festival com el nostre ha d’obrir els ulls a les iniciatives que tenen l’arrel com a centre de treball i, en aquest sentit, la fira de Manresa és un autèntic referent. Els vincles volem que siguin tant a nivell creatiu, com de continguts i que permetin enriquir-nos mútuament. 

Seguim com associats a la PAC (Plataforma d'Arts de Carrer),  participant de manera activa en aquesta plataforma que acullen arts de carrer i nombrosos Festivals .

 

A més a més el festival ha apostat per a coproduir i acompanyar, implicar-se en el procés creatiu de vàries propostes, a través de la convocatòria de residència que hem engegat. Algunes d'aquestes propostes s'estrenaran al festival d'enguany, i d'altres només en mostrarà una part del treball per tal de poder gaudir-lo plenament a l'edició del 2023. En aquest sentit el Festival no té pressa i vol donar el temps que els creadors necessitin per a desenvolupar llurs projectes. 

(*imatge, espectacle "Safareig, anàlisi semàntica de l'amor" de la jove companyia Com un llum, coproducció del festival 2021)

bottom of page