CIRCUIT DE LLEGENDES AL CASTELL DE TOUS

Cinc espectacles en un sol recorregut per un indret únic

1/5

Tots els públics

Teatre, titelles, música, narració i dansa

Diumenge, 5 de juliol

17:00 | 18:00 | 19:00 | 20:00

Castell

Circuit de llegendes al castell

Idioma:

Català

Patrocina:

Preu:

6€

EL SOMNI DEL DRAC - L’AGÈNCIA SECRETA DE LES PARAULES

El somni del drac s’ha proposat acompanyar a petits i grans a descobrir el món de la glosa, cantar improvisant els versos en el mateix moment que es canten. La Marta Rius i en Guillem Balaz ens donen la benvinguda al principi del recorregut dins del jardins del castell; un recorregut que ens guiarà per diferents mons de llegenda.

Patrocina: Espai Gastronomia

TITELLES VERGÉS- EL FAR DE SANT SEBASTIÀ

La Companyia Titelles Vergés, una autèntica llegenda del teatre de titelles, ens presenta l’aventura que va viure l’Agustinet al Far de Sant Sebastià.. Una història de putxinel·lis interactiva, fresca i divertida, interpretada dins un preciós castellet, per aquesta companyia que enguany ha complert cent deu anys d’història.

Patrocina: AgroClaramunt

 

CIA. SIFÓ - LLOBA

La Marta Gorchs, artista multidisciplinar, que ha dirigit i coreografiat espectacles de circ i ha participat com a actriu en diferents companyies de teatre de titelles, teatre gestual i dansa teatre, ens presenta aquesta creació que s’estrena al festival. 
Una peça de narració oral i arts del moviment inspirada en el conte suahili “la dona lleopard” i creada per ser representada en espais públics. Mai desafiïs una dona, si no estàs segur de voler veure de què és capaç.

Patrocina: Manutec

 

LO SACAIRE DEL LLOBREGAT- LA BOSSA DE BOU 

Lo Sacaire del Llobregat, que arriba a la plaça d’un poble, amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i davant la gent, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor. 
Patrocina: Botton Igualada

 

TARTA RELENA - ORA PRO NOBIS

Aquest duet femení explora acappella les sonoritats de diferents estils musicals en un repertori que va des de les músiques de tradició oral fins a cançons d’autor de la Mediterrània. Els timbres diferents de les dues s’enllacen i flueixen en un directe que arrenca amb una atmosfera litúrgica i solemne per mutar cap a colors més festius, salpebrats amb bases rítmiques electròniques. 
Patrocina: Cal Codina

normes_covid_banner.jpg