CIRCUIT DE LLEGENDES AL CASTELL DE TOUS

Cinc espectacles en un sol recorregut per un indret únic

1/5

Tots els públics

Teatre, titelles, música, narració i dansa

Dissabte, 4 de juliol

17:00 | 18:00 | 19:00 | 20:00

Castell

Circuit de llegendes al castell

Idioma:

Català

Patrocina:

Preu:

6€

LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU - EL MEU AMIC BRUTUS

L'os Brutus i els seus amics humans, el músic Farigola i els pagesos na Maria Núria i n'Arbuló, vindran des de les muntanyes del Pirineu a explicar-nos la llegenda "En Joan de l'os". La coneixen de primera mà, perquè l'os en qüestió no és altre que el rebesavi del Brutus...

Patrocina: Espai Gastronomia

GALIOT TEATRE – EL BAVASTELL ANTIC

Un rei que regna en una gran vall decideix, un bon dia des del seu castell, expulsar un pobre pagès que no ha pagat els deutes de les terres. Escapat amb una antiga carreta i un conjunt de velles finestres de casa seva, construeix un petit teatret ambulant amb què començarà un viatge per diferents pobles, explicant les aventures del seu antic reialme.

Patrocina: AgroClaramunt

LES TREMENTINES – D’ONA D’AIGUA

El seu rostre solia ser borrós, però els homes, en nits de lluna plena, els que podien veure-la, la veien amb un cos jove i elegant, la veien dansant plegada, entregada a la vida...D'ona d'aigua és una posada en escena d'un cos femení lligat al record d'una historia llegendària. La ballarina Júlia Martínez ens presenta el seu projecte per encarar un encàrrec que el festival sempre fa a algun creador: l’escenificació coreogràfica del personatge llegendari de les dones d’aigua. També hi participen l’Anna Vila al disseny de so i la Paula Azul a l’escenografia.

Patrocina: Manutec

L’ESTENEDOR TEATRE - CONTES DE LA MEDITERRÀNIA

Un vell mariner, amb l’ajut d’uns barrets i d’uns quants titelles, ens explicarà la rondalla mallorquina d’aquest recull. L’Estenedor Teatre és una companyia amb una trajectòria marcada per reptes professionals i artístics. Una realitat molt versàtil que ha construït un discurs i un estil propis, gràcies als més de 30 espectacles i més de 35 anys d’història.

Patrocina: Botton Igualada

CORRANDES SÓN CORRANDES - CANÇÓ FUGAÇ

La il·lusió d’una cançó creada a l’instant, seguint la poètica i músiques tradicionals, és el pol d’atracció d’aquesta proposta. Els cantadors canten amb diferents tonades tradicionals de la Catalunya Vella per provocar emocions amb la paraula, el so i el gest. Aquests atrevits generaran sorpresa a cada instant, a cada vers rimat, a cada estrofa cantada per tal de cantar la memòria del passat, el present observat i el desig del futur.

Patrocina: Cal Codina

normes_covid_banner.jpg